Home

Vejrudsigt

Banebooking

English/German

Nyheder

Fakta

Sponsorer

Personer

Her er AØT

Kalender

Medlemsskab

Galleri

Træning

Holdturnering

1. holdet

Juniorafdeling

Veteraner

AØT historie

Tennislinks

Debatforum

 

 

  

Fakta om Aalborg Østre Tennisklub af 1889

AØT blev stiftet i 1889, og er dermed en af danmarks ældste klubber. Klubben er medlem af JTU (Jyllands Tennis Union), DTF (Dansk Tennis Union), DGI (Danske gymnastik- og idrætsforeninger) samt SIFA (Samvirkende Idrætsforeninger I Aalborg).

Klubben råder over 4 velholdte grusbaner -alle med lys- samt en minitennisbane. Herudover et dejligt klubhus med omklædningsfacilliteter, bordtennis, poolboord of opstrengningsmaskine til fri afbenyttelse, samt stor gril "i haven" hvis der skal hygges.

Indflydelse i klubben
Hvert år i februar afholdes der generalforsamling, hvor alle medlemmer opfordres til at møde op. Ønsker du at være aktiv i klubarbejdet, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen med gode ideer, ris og ros og/eller intræde i et af de faste udvalg.

Aktiviteter i AØT
Alle aktiviteter annonceres via opslagstavlerne i klubhuset eller på hjemmesiden/bookingsiden.

Hyggeturneringer, tennistræf mv.
Der arrangeres i løbet af sæsonen en række aktiviteter, såsom stærk/svag turnering, AØT Closed, damedoubletræf, veterantræf m.m.
Se datoerne på opslagstavlerne.
Mandag aften er der doublespil for veteraner. Alle veteraner er velkomne.

Begyndertræning
Alle nye seniormedlemmer tilbydes gratis begyndertræning.
Tirsdage aftener kl. 18.30-20.30 m. Lene Steffensen

Let øvede
Torsdag kl. 17-19 er der træning for "let øvede" seniorer. Træner er Per Lund. Dette er et nyt tiltag til alle seniorspillere, der gerne vil blive "lidt bedre", så mød endeligt op.

Elitetræning
Der er elitetræning på følge tidspunkter.

Elite herrer:
Mandage 17-19

Elite damer:
Tirsdage 17-19


Leder du efter smykker? Gå til netbutikken med det største udvalg af smykker - øreringe, ringe, armbånd, armbånd til mænd se her

 

Tennisskole
I samarbejde med Dansk Tennis Forbund, afholdes der tennisskole for børn en uge i sommerferien. Se annoncering på opslagstavlerne.

Holdturnering
Vi deltager med hold i stort set alle rækker indenfor junior, senior og veteraner.

Reservationer af baner
Du kan booke en bane på 2 måder:
1: Via hjemmesiden
2: Via PC'en i klubhuset

Brug dit login navn (medlemsnummeret) + en firecifret kode. Ved førstegangs login er koden 1234. Husk at ændre koden for at undgå evt. misbrug. Følg derefter anvisningerne på skærmen.

Du kan kun booke 1 time pr. dag, men det er tilladt at spille på alle de ledige timer man orker -hver- dag. Der kan bookes 5 dage frem i tiden.

Ved driftsforstyrrelser kontaktes Poul E. Jensen på 9813 9524 eller 2015 9337.

Spil på banerne
Husk inden der spilles!
Hvis banen er tør, er det ekstremt vigtigt at den vandes. Brug enten sprinkleranlægget, placeret ved indgangen til banen, eller benyt håndbruseren. Hvis ikke der vandes,blæser gruset væk.

Hvor længe spilles der?
En banereservation gælder for en time. Heri er medregnet tid til at klargøre banen til næste hold.

Husk efter spil!
Især den første måned af sæsonen, hvor banerne ikke er helt hårde endnu, er det meget vigtigt at sørge for, at alle huller/dybe fodaftryk udjævnes. Huller der ikke udjævnes under/efter spillet, vil vi døje med resten af sæsonen.
Efter spil fejes HELE banen over med de brede koste. Linierne fejes med liniekoste -dog ikke den første måned, da det sikrer bedre vedhæftning af linierne.

Overholdelse af ovenstående vigtige regler sikrer at banerne -vores vigtigste aktiv- opretholder en høj standard.

Husk!
For ikke at friste de få svage sjæle der desværre findes i alle klubber, opfordres alle til ikke at efterlade nøgler og værdigenstande i omklædningsrummet. Tag det med i tasken ind på banen. Sidste år forsvandt der et ½ kg sukker, men heldigvis var det hugget i forvejen.